054 - 527 81 18patric@puttepanik.se

Stentvätt i Karlstad, Karlskoga och Forshaga

Stentvätt i Karlstad, Karlskoga och Forshaga

Är du intresserad av att få hjälp med stentvätt? Om du bor i eller i närheten av Karlstad, Karlskoga eller Forshaga och är intresserad av detta, så är du varmt välkommen att höra av dig till Putte Panik. Jag som äger och driver det här företaget heter Johan Eriksson. Jag har en omfattande kompetens och mycket praktisk erfarenhet inom stentvätt. Du som behöver min hjälp, kan alltid lita på att du får den hjälp som du är i behov av inom mitt område, när du vänder dig till mig och Putte Panik.

Hur arbetar jag?

Det som gör det bra att anlita mitt företag, är det faktum, att jag alltid arbetar noggrant, strukturerat och helt enligt de önskemål, som du som kund har på mitt arbete med mera. Jag avslutar aldrig någonsin ett arbete hos en kund innan denne är 100 procent nöjd och inte heller vill ha mera hjälp av mig. Kunderna är det som är viktigast för mig och för min verksamhet. Oavsett om du bara vill ha litet hjälp inom stentvätt eller om du är mer intresserad av mer omfattande hjälp, så ser jag fram emot att kunna hjälp just dig.

Tjänster

Här på Putte Panik kan man få hjälp med det allra mesta som rör stentvätt. Jag, Johan Eriksson, som äger företaget, erbjuder det mesta som rör högtryckstvätt. Jag tänker på miljön, när jag arbetar och jag använder därför ett miljövänligt tvättmedel från Bäckmans stenhuggeri. Jag är väldigt mobil genom att jag alltid har med mig eget vatten och en egen högtrycksmaskin, som jag driver med ett mobilt elaggregat. Om du vill ha mer information kring mina tjänster, så är du välkommen att höra av dig till mig. Jag ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du behöver min hjälp med.